فیله یا سینه ی بدون استخوان رو نواری برش میدیم بعد ب شکل گیس میبافیم و با خلال سر و تهشو فیکس میکنیم بعد داخل آب پیاز و لیمو و زعفران یک ساعت بمونه و سرخ میکنیم .
سلام من همیشه معتقدم به اینکه غذا درست کردن یک طرف قضیه است وزیبا کشیدن آن غذا در ظرف مورد نظر یک طرف دیگر قضیه است که با کمی صرف وقت وسلیقه میشود غذارا زیبا جلوه داد ودر ضمن این فیله مرغ همان فیله همیشگیست که با کمی تغییر که اصلا وقت گیر هم نیست بسیار زیبا وجالبتر شده است من درست کردم بسیار زیبا میشود فقط مزه ای را که با ذائقه خانواده جور است را بهش بزنید ونوش جان کنید
ممنون میشوم که همیشه ازاین مدل های آسان وخوشمزه بیشتر بگذارید