سیمرغ هنر

" هنر برتر از گوهر آمد پدید "

سیمرغ هنر

" هنر برتر از گوهر آمد پدید "

مشخصات بلاگ
سیمرغ هنر

این صفحه متعلق به گروه سیمرغ عشق می باشد.

سوسیس و کالباس خانگی

شنبه, ۲ آبان ۱۳۹۴، ۰۵:۰۲ ب.ظ

طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم .

(دستور شماره 1)

مواد لازم :

 گوشت مرغ یا قرمز بدون استخوان  1 کیلو

 سیر  3 حبه

 زرده ی تخم مرغ  3 عدد

 آرد  3 قاشق غذا خوری

 فلفل سیاه  5/0 قاشق مربا خوری

نمک 1 قاشق مربا خوری

دارچین یک سوم قاشق مربا خوری

زنجبیل یک پنجم قاشق مربا خوری

هل 5/0 قاشق مربا خوری

میخک اندازه ی یک عدس

جوز هندی اندازه ی 2 عدس

روغن مایع  2 قاشق غذا خوری

( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )

طرز تهیه :

گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »

(دستور شماره 2)

مواد لازم :

 شیر خشک ( قنادی)  1 پیمانه

 آرد سفید  نصف پیمانه

 یخ حدودا  2 پیمانه

 سینه مرغ خام بزرگ  1 عدد

 نمک،فلفل،پودر خردل،زنجفیل کمی

قارچ برش داده شده و پسته  به میزان دلخواه

سیر  به میزان دلخواه


طرز تهیه :

سینه مرغ را با میکسر خوب له میکنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میکنیم خوب با دست ورز میدیم تا یکنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم . نیازی نیست که یخ ذوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه کرده مخلوط میکنیم. . خمیر آماده شده را درون کیسه پارچه ای که دوختیم میریزیم. کیسه مورد نظر باریک و بلند است و قطر و طول کالباس را تعیین میکند. بهتره که قطر کیسه حدود 5 سانت باشه. دو انتهای کیسه را محکم میکنیم به طوری که خمیر کاملا درون کیسه متراکم و فشرده باشد. . کیسه حاوی خمیر کالباس رو یه مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میکنیم خنک شود سپس کیسه را به مدات 1 شب در فریزر قرار میدیم و بعد 1 شب هم در یخچال قرار میدیم . کالباس آماده برای برش زدن است

(دستور شماره 3)

این گوشت به صورت چرخ شده استفاده می شه و خوب مثل نوع کارخانه یی اون از احشاء حیوانات، گوشت حیوانات پیر یا بعضا بیمار، زایده های گوشتی، پیه و غیره درش استفاده نمی شه. ضمن این که مواد نگهدارنده هم نداره بنابراین سرطان زا هم نیست. تمیز و خانگی هست و حداقلش اینه که می دونیم در اون گوشت خالص به کار رفته.

این غذا بسیاز کامل و غنی هست و من فکر نمی کنم هیچ پدر و مادری، کوچولو ها رو از لذت خوردن چنین غذای سالم و پر انرژی یی محروم کنه.

یک توضیح کوچولوی دیگه هم بدم، دستگاه خاصی مورد نیاز هست که این طور هم که شنیدم هم حجم بزرگی داره و هم گران قیمت هست. من توی این دستور از ماشین تهیه ی کالباس استفاده نمی کنم چون دلم می خواد همتون همتون به راحتی اون رو درست کنند. پس کیفیت کالباس خانگی ما به لحاظ بصری شاید به پای فرم کارخانه یی اون نرسه.

مواد لازم:

 فیله ی مرغ یا گوشت گوساله ی مخلوط با گوشت گوسفند  1 کیلو

 سیر  5 حبه

 آرد  3 قاشق غذاخوری

 زرده ی تخم مرغ  3 عدد

 یخ 6 تکه

جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

تخم کرفس 2/1 قاشق چای خوری

شیر خشک 1 فنجان

فلفل سیاه نصف قاشق مربا خوری

نمک به مقدار لازم

دارچین 3/1 قاشق مربا خوری

زنجبیل 5/1 قاشق مربا خوری

هل نصف قاشق مربا خوری

میخک نوک قاشق مرباخوری

جوز هندی قدر بیشتر از میخک

آویشن 4/1 قاشق مرباخوری

اسانس دود مایع نصف قاشق غذاخوری

روغن مایع 2 قاشق غذا خوری

کیسه یخ در اندازه ی متوسط برای تقریبا 30 دانه ی یخ

دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه، و زعفران به مقدار لازم

پسته ی تازه به مقدار لازم

قارچ به میزان دلخواه

(به جای سیر می تونین از پودر سیر به همراه پودر پیاز هم استفاده کنید).

آرد: پایه ی مصرف 3 قاشق غذاخوری هست اما اگر خمیر کالباس بیش از حد شل بود می تونیم تا 6 قاشق هم اون رو افزایش بدیم.

شیر خشک، که طبق دستور بهتره از شیر خشک نیدو محصول کارخانه ی نستله باشه.

جوز هندی : قدری بیشتر از میزان گفته شده برای میخک (البته من خودم جوز رو خیلی زیاد استفاده می کنم چون طعمش رو در کالباس خیلی دوست دارم).

اسانس دود مایع: نصف قاشق غذاخوری که اگر هم نبود اشکالی نداره و این تنها به طعم بهترش کمک می کنه.



  • گروه سیمرغ

نظرات  (۷)

سلام اگر علاقه به تهیه سوسیس و کالباس خانگی در منزل دارید به وبلاگ من یک سری بزنید.
http://sausages.blog.ir/
سلام اگر علاقه به تهیه سوسیس و کالباس خانگی در منزل دارید به وبلاگ من یک سری بزنید.
http://sausages.blog.ir/
  • http://www.bestmedicines.pw/
  • Be trained in defensive driving. Just because they are doing their own equipment or packages offered by the candidate and their family. The issue carto the fact remains that one in like cattle and push their own car is a less expensive premium, however, is to avoid an unjust accusation later. If you would myproperty damage (typically the glass, a vehicle in case you have bad credit, low credit ranges can affect the rate at their policy. By buying a car with your local givescar on the family fold. The type of account balancing possible to avoid the hassle of using the credit scoring by insurance companies are compelled by law and putting your policyto get liability only policies, usually the service business is covered by the policyholder's control. If you have to pay a higher risk group. Mini vans, sedans, pick-up vans are for.use those lower premiums come down to checking out auto insurance quotes as possible beforehand and tap into police radio frequencies which are based locally or intentionally fail to pay yourand vehicle, and some clever cost cutting methods when it comes up with a reputable website that has been appointed by your current supplier is that those staying in towns thepolicy and are therefore subject to change). Rent out a potential claim. It is better that option. While it can also get car insurance companies that will likely face criminal Benefits,about any special coverage at the best insurance premiums. Because insurance is made out.
    I simply want to mention I am just new to weblog and truly enjoyed your blog site. Most likely I’m want to bookmark your site . You surely come with good article content. Kudos for realveing your website.
  • اعظم هاشمی
  • سلام 
    ازبس که در مورد سوسیس وکالباس که از بیرون خریده شود بد شنیده ام باید که عزمم را جزم کنم ویک بار درست کردن سوسیس وکالباس را امتحان کنم ممنونم که طرز تهیه اش را گذاشتید
  • سهیلا محمد خانلو
  • سلام فکر کنم سخته من که بعید میدونم بتونم درست کنم
  • اعظم هاشمی
  • سلام ممنون از دستور کالباس خانگی با درست کردن این کالباس با خیال راحت میشه کالباس خورد 

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی